2011. nov. 20.

VASÁRNAP, JANUÁR 9, 2011

Szeretet, Öröm, Remény és Sok-Sok Étel

Nehéz kiválasztani, hogy melyik képet rakjam fel a fantasztikus vacsoráról. Mindannyian elmentünk Edwin és Elaine-hez a vacsorára. Edwin, Christina és mindenki más is segített a készületekkel így végre-valahára édes anyukánknak csak ülnie kellett és velünk enni .... (nem kellet fáradoznia)



Ez az, ahol a gyerekek tele pocakkal készek belemerülni az ajándékokba, na meg .... desszertekbe..... és utána takarításba.





Másnap felkészítettük a Skype-ot .... Nagyon elképesztő, hogy milyen kicsi lett ez a világ... a Marton unokatestvérek voltak rajta, beszélgettünk több államból egyszerre.


Az egyik nap Adina nővérem egyik barátja jött át, és fényképeket készített a családunkról.


Nos Karácsony 2010 jött és ment. Örömteli szívvel lettünk mindannyian megajándékozva. Nem tudva, mi vár ... ... de ragaszkodva az Ő SZAVÁHOZ, ISTEN ISMÉT MEGADOTT MINDENT. Minden, amire szükség volt, a helyén volt... még az kis részlet is hogy a teherautó, ami kiszállította az oxigént számomra ott várakozott a bejárón amikor megérkeztünk Windsorba ......napi nővéri ellátás ... a legjobb ápolóval a városban ... Nándi ... ..

Nehéz lenne elmagyarázni az összes rokonságot és a barátokat akikkel lehetőségünk volt találkozni... alapjában véve Windsor az én szülővárosom ... ahol éltem az első 20 évét az életemnek, így eljöttek iskolai barátok, gyülekezeti barátok és rokonok mind ....

Az Úr sokat adott nekem és családomnak ... .. ahogy bizonyára tudjátok ezen keresztül menni nem könnyű, de ugyanakkor viszont nem nehéz, mert minden nap Ő adja nekünk a kegyelmet amire szükségünk van, és mindazzal a túlcsorduló kegyelemmel Ő vigasztal és felkészít minket arra a napra, a csodálatos napra, amikor megláthatjuk Őt.

Alig várom .....


Az Ő Hatalmas Kezeiben,
Miriam

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése