2011. nov. 20.

KEDD, JÚLIUS 20, 2010

Report a Sudbury-i látogatásról


Ha Isten békéje lakja a szívemet,
bár dúlhat vihar ellenem,
Nagy hittel szívem zengi ez éneket:
az Úrban, az Úrban jó nekem!
Refr: Az Úrban jó nekem,

(Első verse a „Ha Isten békéje lakja a szívemet” éneknek)

Hálát adok ismét mindannyitoknak, hogy könyörögtetek értünk, amint elmentünk tegnap Sudbury-be a kivizsgálásra. Az Úr hű a válaszában .... Krisztus az Ő békéjével járt velünk, és én is őszintén mondhatom .... „Az Úrban jó nekem”....

Újabb információt kaptunk, amit nem akartunk hallani... de tudva, hogy Isten keze van benne, a lenyelését édessé teszi, mint egy kanál cukor a keserű gyógyszerrel.

Találtak még egy daganatot a májamon, és ez most már az ötödik. Az orvos adott nekünk 2 lehetőséget, az egyik az, hogy ne tegyünk semmit. Ez azt jelentené, hogy hamarosan a tumor olyan nagyra nőne, hogy leállítaná a májat stb. ez elég magától érthető.

A másik az, hogy engem ismét kemoterápiára tesznek, hogy megpróbálják a daganat méretét csökkenteni. Ezúttal nem próbálják elpusztítani az egész tumort, hanem inkább kontrollálni. Ez egy másik fajta kemoterápia mint az előző és az orvos reméli, hogy ez legalább kontrollálja és enyhíti a fájdalmat. Néha a ciklusok között lehet több nap és hónap megkönnyebbülés is.

A tumor műteni nem lehet .... túl sok lenne a szervezetemnek elviselni és kiheverni... az orvos úgy gondolja, hogy ezt az időt jobb lesz kihasználni a kemoterápiát megpróbálva.

Minden más vizsgálat amit végeztek: csont-röntgen, medence, has, stb. minden tiszta, és ezt olyan jó volt hallani.

Kérlek, imádkozzatok, hogy a kemoterápiát elviselhessem, és hogy csökkenjen a daganat.

Kérlek, azért is imádkozzatok, hogy Isten szüntelen adjon kegyelmet és erőt a családomnak és nekem, hogy megmutathassuk a világnak, és a mennyei lényeknek akik figyelik ezt a drámát, hogy nagy az Úr, és dicséretre méltó az Ő neve.

Én is imádkozom érted, aki olvasod ezt a blogot, ha ismered az Urat, hogy továbbra is bizakodj, még akkor is ha emberi szemmel nem igazán látod értelmét, majd MEGKAPOD, azt, „ hogy mindenért az Ő nevét érje dicsőség” . Továbbá könyörgök a barátaimért, családtagjaimért, akik nem ismeritek az Urat. Kérlek, forduljatok hozzá, soha nem fogjátok megbánni .... Ő megmutatja magát neked, csak gyere hozzá, úgy ahogy vagy.

Mert azt tartom, hogy a miket most szenvedünk, nem hasonlíthatók ahhoz a dicsőséghez, mely nékünk megjelentetik.... Mert ebben a reménységben tartattunk meg; ... Róma 8:18, 24a.


A Ő kezében,
Miriam



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése