2011. nov. 20.

SZERDA, DECEMBER 23, 2009

Ünnepelünk ...


Kedves Imádkozó Barátaim és a Családom,

Rövid friss hírek rólunk
... Az Úr egy kisebb
megújulással ajándékozott meg bennünket... csodálatosan jól érzem magam, egy végtelenül fárasztó és kimerítő sugárkezelés után, úgy érzem magam megint mint régen ..... majdnem. Még gyakran fáradt vagyok, de ez vele jár. Ez most a „várás és figyelés” időszaka ....ez kemény, de édes is itt lenni, olyan közel Jézushoz mint még soha ... állandóan hozzá fordulok a megnyugvásért, erőért, ahogy a szükségeim kívánják... és Ő mindig ott van az erővel és a szeretettel, Ő tudja, hogy min megyek keresztül, mert Ő már járt ott... És ez számomra különlegessé tette ezt a karácsonyt.

Ahogy ünnepeljük, hogy Jézus gyermekként megszületett, sose feledjük el hogy ez csak a történet egyik része ... azért jött, hogy meghaljon ... Ez a jelentősége az „Öröm a Világnak” amiről mi énekelünk. Ő az egyetlen, aki teremtette ezt az univerzumot, és Ő az aki mindannyiunkat éltet, eljött mint egy gyermek, felnőtt és köztünk élt. Amikor eljött a teljessége, meghalt a kereszten, beteljesítve azt amiért Ő... (Mert úgy szerette Isten e világot hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. Jn 3:16), így készített utat számunkra, hogy visszataláljunk hozzá .. ami nélkül mindannyian elveszettek vagyunk. Természetünknél fogva mi nem Ő hozzá jövünk.... Mert mindannyian valahol elrontjuk az életünket ... néhányan közülünk jobban, mint mások ... ezért nekünk fizetni kell az életünkkel ... Hallottál róla ?? ... nem kell meghalnunk a bűneinkért, mert Jézus ezt megtette érettünk .... a mi részünk, hogy, elfogadjuk Őt…így az Ő tökéletes áldozatát nekünk számítja be, amikor majd szemtől szembe találkozunk vele (ami mindannyiunkkal meg fog történni). És bebocsájtást ad a Mennybe, ahova csak a tökéletesség juthat be .... Micsoda váltság ez!!!!!! Mindezek felett, amikor abban a pillanatban, amikor elfogadtad, megkezdődik számodra az örök élet., ez az igazi élet… minden, amit téged ér az javadra szolgál, azért, hogy hasonlókká váljunk Jézushoz, és felkészítsen az Örök életre.

Az életemben ez az időszak sok rosszat hordozott magában, mint például rákot, stb., de végül ezek mind JÓK. Rom. 08:28. Ez az oka annak, hogy tudok örülni és tudom ünnepelni Jézus születését az idén sokkal inkább mint akármikor ezelőtt, mert kicsit többet tudok arról hogy mennyire szeret engem a mindenség Királya. Azt kívánom nektek, hogyha nem ismeritek Őt akkor kereshessétek Őt, és azok akik ismeritek Őt, élvezzétek az Ő szeretetét és adjátok tovább.

Legyen Nektek csodálatos ez a karácsony és Áldott az új esztendő.

Egy lazább megjegyzés,.. a hajam göndören nő vissza ....

Köszönet az imáitokért.
Az Ő szerető kezében,

Miriam


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése