2011. nov. 20.

HÉTFŐ, JÚLIUS 20, 2009

Félúton túl







Az Úr újból kegyes volt hozzánk... A fehérvérsejtszám felment 0,3-tól hétfőn 1,4 –ig péntekre. Emlékeztettem a nővéreket arra hogy sokan imádkoztak értem ... .. Szóval a kezelés után rögtön indultunk New Yorkba ami 10 órát tartott.. A bátyám Tom és Angela házasságkötése csodálatos volt, olyan boldog vagyok, hogy el tudtam menni. Nagyon nehéz de ugyanakkor nagyon jó is volt, ha van ennek valami értelme… Az orvosom elhalasztotta a hétfői kezelést szerdára így maradhattunk néhány extra napot. Hétfőn a családom az Edwin családjával vonattal bement a városba (New York). Beérkeztünk a Grand Central pályaudvarra, onnan átsétáltunk a Broadway-ra és a Times Square-re. Tovább mentünk a Central Park-ba, ahol én pihentem amíg a csoport egy része elment körhintázni. Délutánra mindenki kezdett elfáradni, így a fiúk lealkudtak egy limuzin sofőrt, hogy vigyen el minket egy városi körútra, Szabadság-szobor, Ground Zero (9/11 epicentruma) és onnan vissza a pályaudvarra. Ez teljesen hihetetlen és óriás élmény volt, láttunk mindent, amit akartunk egy nap alatt. Az Isten annyira jó!





Most szerdán lesz egy rövid kezelés, amely jelzi félutat. Hosszabb ideig tart, hogy jobban legyek mostanában, de ez várható volt. Jó napjaim keveredtek a nem nagyon jókkal. Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget és támogatást, az ételeket, stb., amik csak jönnek ... ez teszi azokat a napokat elviselhetővé. Megyek vissza pénteken meglátogatni az onkológust és várom az eredményeket a múlt pénteki CT-ről.
Mert ezt mondá az Úr nékem: Nyugodtan nézem sátoromból verőfényes melegnél, harmatozó felhőnél aratás hévségében. Ézsaiás 18:4

"Az Ő nyugalma nem belenyugvás, hallgatása nem beleegyezés ... Ő nem figyelmetlen ... Ő szemlél mindent ... Ő az ujját a te pulzusodon tartja, nagyon érzékeny minden ingadozására... csak arra a pillanatra vár, amikor a leghatékonyabban közbeléphet "DDC

Kérlek, továbbra is imádkozzatok értünk azért hogy ...., Ahogy haladunk keresztül minden napon,
bizalmunk erősödne, és teljesen biztosak lehetnénk abban, hogy minden az Úr akarata szerint van. Ő nem aggódik, vagy ideges, stb., inkább mindenben cselekszik a mi a javunkért és az Ő dicsőségét!!

A Úr kezében,
Miriam

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése