2011. nov. 20.

KEDD, SZEPTEMBER 15, 2009

Jó hír

Ismét már jó ideje nem írtam, de végre jobban érzem magam. Nehéz volt, bár a kemoterápia véget ért, most érzem a hatását. Hányinger, ízületi fájdalmak, zsibbadt kéz-és lábujjak. Görcsösek és fájdalmasak az ujjaim, és még ha csak gondoltam is a számítógépre, elfogott a hányinger.
Ha, ha, még ennek van egy neve is: az úgynevezett
„asszociatív hányinger”.
De Isten megadja az erőt napjára, Ő olyan hűséges!!


Amikor meglátogattuk a radiológus orvost utoljára, azt javasolta, hogy folytassuk a sugárkezelést 6 hétig. Biztos volt benne hogy van valami tumor növekedés mivel ez olyan agresszív típusú rák. De mielőtt belefognánk elrendelt egy CT-vizsgálatot, csak hogy megláthassuk, hogy mi történt a kemoterápia kezelés után. A múlt héten volt a vizsgálat, és tegnap megkaptunk az eredményeket. Nincs semmi!!! Az orvosok megdöbbentek ismét... Azt mondta, nem fog sugarazni, inkább átutal engem egy másik orvoshoz a torontói Sunnybrook Kórházba. Nagy örömmel fogadtuk, mivel mindig van bölcsesség a többségben. Amíg ezt írom, kaptam egy telefonhívást, hogy a vizitem holnap reggel 10:30-kor lesz.. Hú .. Isten nagyon jó!

Tehát, amíg örvendünk ebben frissítő / bátorító időszakban, mi még mindig mindenünkkel az Urra támaszkodunk. Nehéz megmagyarázni, de ez egy nagyon indulat teljes időszak, függvényében annak hogy mi fog történni. Elmehetek a képzelet útján, gondolva, hogy túl vagyok mindenen, és a rák soha nem jön vissza ... de ez csak ámítás lenne... ugyanakkor a másik úton, elképzelem, hogy ez a vég, mennem kell ... ez csak egyszerűen őrjítő.
Szóval így tanulok. Nincs
semmi jogom lemenni egyik úton sem, mivel Isten nem ígért kegyelmet ilyesmire (aggodalomra). Azt mondta, Ő megadja nekünk a kegyelmet, és amire szükségünk van ma, a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Lassan megtanulom, hogy elfogadjak minden napot úgy ahogy jön, éljem az életet a teljességben, és szorgoskodjak az Atya dolgaiban. Csodálatomra ott nincs félelem, szorongás, hanem felszabadulás, biztonság és megelégedettség. Ez megmagyarázhatatlan ... biztonságban vagyok a Jézus karjában.

De keressétek először Istennek országát, és az ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek. Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől; mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja. Máté 6:33-34

Örvendezve ....
Az Ő kezében,
Miriam

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése