2011. nov. 20.

CSÜTÖRTÖK, JÚLIUS 2, 2009


Csak Törj Előre!!

Mikor jársz, semmi nem szorítja meg a te járásodat; és ha futsz, nem ütközöl meg.
... Példabeszédek4: 12


Na, eljött az ideje,
hullik a hajam mindenhol!!! Nagyon küzdöttem az elmúlt napokban a gondolatával, hogy le kell mindet vágni, még most is amilkor írok, siratom e veszteségem. Isten így teremtette a nőt, és nevezi a hajat a dicsőségünknek. Azonban tudom a szívem hiúságát is, talán ezért is fáj .

De a tudata annak hogy Isten választotta ezt az utat számomra megváltoztat mindent. Ki kell lépnem bátran, hittben, és annak a
tudatával, hogy Ő ellát engem mindennel ami szükséges ahhoz hogy ezen is átmenjek. Megígérte!! Csodálatos hogy ismét a mai elmélkedés arról szólt, hogy az Úr sohase építi a hit hídját előre hanem közvetlen a lába alá a hittel telt zarándoknak. Ha előtte látjuk a hidat akkor az nem a hit hídja. Ez azt jelenti, hogy mi hittel járunk és nem látás által,… oh milyen gazdag tanúságot nyerek ebből.

"Van egy nagy akadály a te utadban? Csak törj előre, az Úr nevében, és nem lesz ott. "HCTrumbull

Szóval ma megyek a lányaimmal, vásárolok egy néhány fejkendőt és
lehet, hogy egy parókát is … ez bulis leszJ, utána majd meglátogatom a fodrászt.

Ism
ét egy gyors hír.: Hétfőn volt egy másik kezelésem. A fehérvérsejtek és a vérlemezkék nagyon alacsonyak, de úgy döntöttek, hogy folytassuk a kezelést. Jól érzem magam, jól esik az evés és ivás is. Holnap megyünk Sudburybe, lesz egy vizitem az onkológussal, hogy kivizsgáljon az első kemoterápia forduló után.

Kérlek, továbbra is imádkozzatok értünk. Különösen, hogy az én mai gyengeségemben Ő legyen erős!

A Ő kezében,
Miriam

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése